Tilaus auki
Varauksen yhteydessä

Vuodesohva ”Movie”

198.99

Hinta vähittäiskaupoissa 600€
Yhden tilauksen vaihe
Varauksen yhteydessä Haluatko tilata tuotteen, kun avaamme yhteistilauksen? Varaa tuotteet! Varaukseen ei liity ostovelvoitetta.
Maksaminen
Maksuvaihtoehdot Maksu pankkisiirrolla tai Visa/Mastercard-kortilla.

Riskitön tilaaminen Tilauksia ja tuotteita koskevat usein kysytyt kysymykset | Tilaaminen yrityksenä

Ostoalennus Tulli- ja veroilmoitukset • Turvallinen logistiikka • Laadunvalvonta ja sertifikaatit • Asiakaspalvelu

Toimitus osoitteeseen
Arvioitu toimitusaika Kuriirikuljetus kotiin tai nouto itse!

Palauta tuotteet 14 päivän kuluessa!

Yhden hakemuksen vaiheet

Jokainen tuote käy läpi kaksi latausvaihetta.

1. Varaus

Tuotteen ensimmäisessä vaiheessa on mahdollista varata tuote. Tämän perusteella voimme arvioida tarkasti, kuinka paljon kiinnostusta tuotetta kohtaan on. Tili on luotava, jotta voit tehdä varauksen. HUOM! Varaus ei sido ostovelvoitteita!

2. Yhteistilaus auki!

Jos tuotetta on toivottu ja varaajia on tarvittava määrä, avaamme tilauksen. Tilaus on avoinna enintään yhdestä kahteen viikkoa tai kunnes kontti on täynnä! PS! Joskus voimme lisätä tuotteita tilaukseen nyt ohittaen varausvaiheen, jos näemme, että alkukiinnostus on erittäin korkea.

Kun ilmoittautumisaika päättyy ja tarvittava määrä ilmoittautuneita on saavutettu, avaamme tilauksen. Tilaus on yleensä avoinna noin viikon ajan tai kunnes kontti on täynnä. Huomioithan, että jos huomaamme erittäin suurta kiinnostusta, saatamme lisätä tuotteita tilaukseen ja jättää rekisteröinnin väliin.

Toimitus osoitteeseen

1. Milloin voin odottaa vastaanottavani tilaamani tuotteet, jos teen tilauksen tänään?

Kun tarvittava määrä tilaajia on saavutettu, lähetämme yhteistilauksen tehtaalle täytettäväksi. Tehtaalta arvioitu toimitusaika on yleensä 6-8 viikkoa. Lisäksi tilauksen valmistelu- ja kokoonpanoaika on vaihtelee tuotteesta riippuen ja se voi olla 2-6 viikkoa.

2. Kuinka voin vastaanottaa tuotteet?

Meiltä löytyy useita tapoja vastaanottaa tilaamasi tuotteet. Voit noutaa ne itse joko Tallinnan tai Tarton varastoltamme, johon lisätään tilauksen käsittelymaksu. Vaihtoehtoisesti voit tilata kotiinkuljetuksen kuriiripalvelun kautta. Tarkat toimitusvaihtoehdot ja hinnat ovat nähtävissä kassalla tuotteesta riippuen ja tarkan osoitteesi mukaan.

Tuotteet ja tilaaminen

1. Onko tuotteen hinta lopullinen?

Kyllä, tuotteen hinta on lopullinen tilauksen tekohetkellä. Tuotteiden hinnat määritellään tarvittavan tilausmäärän perusteella, joten voit olla varma, että hinta ei muutu tilauksen jälkeen.

2. Mitä tuotteen hintaan sisältyy?

Tuotteen hinta sisältää kaikki verot, (tullimaksut, ALV:n), merikuljetuksen, laadunvalvonnan kustannukset jne. ja on lopullinen hinta sinulle. Huomioithan kuitenkin, että tuotteen hinta ei sisällä loppukuljetusta. Voit valita loppukuljetuksen haluamallasi tavalla kassalla tilauksen tekemisen yhteydessä, ja kuljetuksen hinta riippuu valitsemastasi toimitustavasta (nouto varastolta tai kuriiritoimitus)haluatko noutaa itse vai saada tavarat kuriirin välityksellä) ja toimitusosoitteestasi.

3. Mitä tapahtuu, jos teen tilauksen, mutta yhteistilausta ei täyty?

Jos yhteistilausta ei täyty, hyvitämme sinulle rahat tai peruutamme osamaksusopimuksen. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että teemme tarkkaa suunnittelua ja testaamme tuotteet huolellisesti etukäteen, jotta voimme minimoida riskin siitä, että yhteistilaus ei onnistu. Lisäksi keräämme tilauksia neljästä eri maasta, mikä vähentää riskiä entisestään.

4. Haluan tilata yrityksenä, saanko laskun?

Totta kai! Tarjoamme laskutusvaihtoehdon yritysasiakkaillemme. Mikäli Ja olet Viron ulkopuolella toimiva yritys, voit lähettää meille ostopyynnön sähköpostitse, jotta voimme pyytää tarkat laskutustietosi. Laadimme laskun sen jälkeen tarpeitasi vastaavasti.

5. Miksi tuotteiden hinnat vaihtelevat maittain?

Tämä johtuu erilaisesta arvonlisäverotasosta eri maissa. Esimerkiksi Virossa arvonlisävero on 20%, kun taas Suomessa se on 24% ja Latviassa sekä Liettuassa 21%. Hinnat sisältävät automaattisesti asianmukaisen arvonlisäveron, joka voi joskus näkyä hieman erikoisessa muodossa, kuten 0,04-päätteenä. Noudatamme OSS-sääntöä ja EU:n voimassa olevia määräyksiä arvonlisäveron laskennassa eri maissa.

Maksuvaihtoehdot

Tarjoamme useita maksuvaihtoehtoja, joista voit valita kassalla:

  • Maksu pankkilinkin kautta
  • Maksu Visa/Mastercard-kortilla

Vaihtoehtoihin voit tutustua kassalla.

Ostoalennus

Tulli- ja veroilmoitukset

Tulli- ja veroilmoitukset hoituvat kaikkien tuotteiden osalta ja kaikki tarvittavat verot maksetaan ennen tuotteiden tomitusta.

Turvallinen logistiikka

Asiakasturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi työskentelemme vain luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilauksesi etenemistä voit seurata tilauksesi kontin seurantakoodin avulla koko merimatkan ajan. Viron tulliselvityksen jälkeen logistiikkakumppanimme AMV Logistics huolehtii tilaustesi kokoamisesta ja toimittaa ne sinulle valitsemallasi tavalla, varmistaen turvallisen kuljetuksen ja nopean toimituksen.

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Samoin kuin logistiikassa, teemme yhteistyötä vain korkealaatuisten tehtaiden ja valmistajien kanssa, joilla on pitkä historia ja voimassa olevat sertifikaatit. Tilaukset käyvät myös läpi laadun ja vaatimustenmukaisuuden tarkastuksen seurantapalveluja tarjoavan yrityksen toimesta ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Näin voimme taata, että asiakkaamme saavat laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Asiakaspalvelu

Tarjoamme jatkuvaa asiakaspalvelua useiden viestintäkanavien kautta, jotta voimme vastata kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääsivumme live chat on avoinna joka arkipäivä klo 9.00-21.00, ja voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse. Virka-ajan ulkopuolella voit jättää kysymyksesi ja sähköpostiosoitteesi, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Live chat on saatavilla viroksi, latviaksi, liettuaksi, suomeksi ja venäjäksi. Tämä on nopein tapa saada vastauksia ja tarvitsemaasi apua.

Kuvaus

Sohva, jossa on avattava käsinoja mukinpidikkeineen, on myös helppo muuntaa sängyksi.

Nyt sohvasta voi tulla myös elokuvateatteri!

Tutustu tähän sohvaan, joka voidaan taittaa sängyksi elokuvien ystäville. Sohvassa on avattava käsinoja, joka toimii myös lasi- tai pullotelineenä.

Sinun ei enää tarvitse huolehtia sohvan edessä makaavista laseista, vaan voit keskittyä suosikkielokuvaasi tai kumppaniisi.

Tämä monikäyttöinen ja ainutlaatuinen vuodesohva täyttää useita tehtäviä ja sen samettipäällinen on myös helppo puhdistaa.

Mitat:

Sohvana: Leveys: 180 Syvyys 79 ja korkeus: 80 cm

Sängynä: Leveys 180, syvyys 102 ja korkeus 39 cm

NB! Saatavana on myös samanlainen nahkasohva.

 

Helppo koota

Mukana työkalut kokoonpanoa varten

Palauta 2 viikon sisällä

Tuote läpäisee sertifioidun laatutarkastuksen

Kantokyky: 280 KG

Miten tuotteen hinta muodostuu?
Tuotteen hinta

Tuotteen omakustannushinta muodostaa suurimman osan tuotteen lopullisesta hinnasta.

Kuljetus

Kuljetuksen osuus kunkin tuotteen lopullisesta hinnasta riippuu tuotteesta. Mitä suurempi tuote, sitä vähemmän konttiin mahtuu.

Verot

Tuotteen lopullinen hinta sisältää myös erilaisia ​​veroja (sis. ALV ja tullimaksut)

Liikekulut

Meillä on sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi, joka hoitaa kaikki tilaukset, suunnittelee mainoksia ja huolehtii muista tarpeellisia toiminnoista.

Tilaustuotanto

Tilatessasi tuotteita suoraan tehtaalta tilauksesi päälle, vähennämme seisovan varaston määrää!

Tilaaminen yhdessä

Tilaamalla yhdessä säästämme vähintään 50 % hinnasta ja teemme ostoksia fiksusti.

Riskivapaa

Jos vaadittua tilaajamäärää ei saavuteta, saat hyvityksen.

Joustavat maksuvaihtoehdot

Maksa kätevästi pankki- tai luottokortilla.