Tietosuojakäytäntö

Olemme sitoutuneet suojelemaan asiakkaidemme ja käyttäjiemme yksityisyyttä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivuston kautta kerättyjen henkilötietojen keräämistä, käyttöä, suojaamista ja poistamista.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötietoja voidaan kerätä seuraavilla tavoilla: • kun lähetät yhteystietojasi (mukaan lukien nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, haluamasi yhteydenottotapa) verkkosivuillamme tai sähköpostitse.

 

Muiden tietojen kerääminen

Keräämme myös muita kuin henkilötietoja evästeiden avulla – tietoja, joita ei voida suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön (sukupuoli, ikä, kielitoiveet, sijainti). Saatamme myös kerätä tietoja kootusta asiakastoiminnasta verkkosivustollamme. Näitä tietoja käytetään analytiikkatyökaluihin ja niitä käsitellään muina kuin henkilötietoina.

 

Henkilötietojen käyttö

Käytämme verkkosivustolla kerättyjä henkilötietoja tarjotaksemme parempaa palvelua, vastataksemme yhteydenottolomakkeiden kautta lähetettyihin viesteihin. Jaamme ostoprosessin aikana tiedoksi tulleita tietoja vain tarpeellisille kolmansille osapuolille (esim. osoitetiedot toimittajalle).

Henkilötietojen suoja

Kaikkia asiakkaiden henkilötietoja, jotka on saatu asiakkaan vieraillessa, ostaessa ja ottaessa yhteyttä verkkosivustollamme, käsitellään luottamuksellisina tietoina. Ryhdymme kaikkiin varotoimiin (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) asiakkaan henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja käsitellä tietoja.

 

Henkilötietojen poistaminen

Asiakkaalla on oikeus pyytää hänestä kerättyjen henkilötietojen poistamista. Lähetä meille tätä varten sähköpostia osoitteeseen info@tellimekoos.ee.