Mikä on TilataanYhdessä?

TilataanYhdessä on yhteinen tilausalusta, jonka kautta voimme tilata tuotteita yhdessä ja saada vähintään 50% alennuksen. Kaikki tilaamamme tuotteet ovat tarkastettu ja niillä on voimassa oleva laatusertifikaatti.

vähintään 50% alennus
laatu tarkastettu todistuksella
screen

Mikä on TilataanYhdessä?

TilataanYhdessä on yhteinen tilausalusta, jonka kautta voimme tilata tuotteita yhdessä ja saada vähintään 50% alennuksen. Kaikki tilaamamme tuotteet ovat tarkastettu ja niillä on voimassa oleva laatusertifikaatti.

vähintään 50% alennus
laatu tarkastettu todistuksella

Miten eroamme tavallisesta kaupasta?

Suhteessa tavallisiin kauppoihin tai verkkokauppoihin sekä tuotteiden lopulliset hinnat että tilausprosessi ovat erilaisia.

Halvempi hinta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden säästää huomattavia summia, sillä tilaamme suuria määriä suoraan tehtaalta yhdessä. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan tuotteita vähintään 50% halvemmalla kuin vastaavat tuotteet tavallisista liikkeistä.

Tilaus lähetetään ryhmänä

Verrattuna perinteiseen kauppaan, voimme toteuttaa yhteistilauksia, joissa keräämme riittävän määrän yksittäisiä tilauksia yhdessä. Tämä mahdollistaa alhaisemman hinnan ja vähentää yksittäisiä toimituksia. Kutsumalla myös kaverisi mukaan, voitte hyötyä yhdessä edullisemmista hinnoista!

Alhaiset käyttökustannukset

Fyysisen myymälän ja suuren varaston puutteen ansiosta voimme pitää käyttökustannukset alhaisina ja tarjota lopputuotteita edullisemmin.

Sinä päätät

Tuotteiden etukäteisostaminen ja varastointi aiheuttavat usein ylimääräisiä kustannuksia ja riskejä. Meidän alustallamme voit vaikuttaa suoraan tuotevalikoimaan, sillä se muodostuu juuri sinun kiinnostuksesi ja palautteesi perusteella. Näin pystymme tarjoamaan juuri niitä tuotteita, joita haluat ja välttämään varastoinnin aiheuttamia kustannuksia.

Miksi tilata meidän kauttamme eikä suoraan tehtaalta?

Tämä herättää useita huolenaiheita, jotka jotkut teistä ovat todennäköisesti jo kohdanneet. Tehdään pieni vertailutaulukko.

Tuotteen hinta Merirahdin hinta Tulli- ja ALV-ilmoitukset Kulje kotiin Tehtaan luotettavuus, sertifikaatit Takuuongelmat Asennusvaihtoehto
Tilaamalla itse Pieni määrä = korkea hinta Korkea Sinun on tehtävä se itse Sinun on järjestettävä itsesi Lisämaksusta Sinun täytyy käsitellä se itse
Tilaamalla meiltä Suuri määrä = alhainen hinta Halpa, koska jaamme kustannukset
Tilaamalla itse Tilaamalla meiltä
Tuotteen hinta
Pieni määrä = korkea hinta
Suuri määrä = alhainen hinta
Merirahdin hinta
Korkea
Halpa, koska jaamme kustannukset
Tulli- ja ALV-ilmoitukset
Sinun on tehtävä se itse
Kulje kotiin
Sinun on järjestettävä itsesi
Tehtaan luotettavuus, sertifikaatit
Lisämaksusta
Takuuongelmat
Sinun täytyy käsitellä se itse
Asennusvaihtoehto

Miten tilausprosessi toimii ja mitä tapahtuu tilauksen tekemisen jälkeen?

Tutustu, kuinka tilausten tekemisestä ja yhteistilauksista saapuvat tuotteet kulkevat prosessin läpi aina niiden vastaanottamiseen asti.

1. Keräämme kiinnostuneita

Jokainen tuote on ensimmäisenä alkukiinnostuksen keräämisvaiheessa. Katsotaan, jääkö tuotteesta palautetta ja millaista palautetta. Jokainen tuote on tässä vaiheessa enintään 3 kuukautta tai kunnes kiinnostuneita on riittävästi.

2. Ennakkoilmoittautuminen

Jos näemme, että tuotteelle on kerääntynyt riittävä määrä kiinnostuneita, avaamme ennakkoilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautumista varten sinun tulee lisätä sähköpostiosoitteesi tuotteeseen. Ennakkoilmoittautuminen on avoinna 7 päivää.

3. Yhteistilaus avataan

Jos näemme, että tuotteelle on kertynyt riittävä määrä ennakkoilmoittautumisia, avataan yhteistilaus. Ennakkoilmoittautuneille lähetetään ilmoitus ja alun kiinnostuneille alennuskoodi.

4. Kun yhteistilaus on täytetty

Keskimäärin ryhmätilaus on avoinna viikon ajan tai kunnes tilaus on täytetty.

5. Yhteistilaus kanssa / epäonnistui

Jos saamme yhteen yhteistilaukseen tarvittavan määrän tilaajia, tilaus etenee kokoonpanoon. Jos yhteistilaus epäonnistuu, hyvitämme sinulle tai peruutamme osamaksusopimuksen.

6. Yhteistilaus on valmis

Tehdas kokoaa yhteistilauksen, lisäksi laadunvalvonta suoritetaan ennen tehtaalta lähtöä. Tuotteesta riippuen kokoaminen voi kestää 2-6 viikkoa.

7. Yhteistilaus tehdään

Yhteistilaus aloittaa merimatkan. Voit myös saada tietoa kontista seurataksesi sen matkaa. Merimatkan kesto on keskimäärin 6-8 viikkoa.

8. Yhteistilaus saapuu Viroon

Melkein siellä! Nyt yhteistilaus menee tullin läpi, teemme ilmoitukset, maksamme verot ja tavarat toimitetaan varastoomme.

9. Tilaa toimituksen yhteydessä

Kuriiri vastaanottaa tilauksen ja ottaa sinuun yhteyttä, jotta saat tilauksen kotiisi. Tai jos valitsit itsenoudon, tilaus on valmis noudettavaksi.

10. Tilaa tästä!

Ja näin uusi kiva huonekalu saapuu kotiisi. Odotamme palautettasi!

Tärkeitä kysymyksiä

Mikä on tuotteiden laatu?

Tuotteet ovat erittäin hyvälaatuisia, luotettavilta tehtailta ja ennen jokaisen tilauksen lähettämistä tehtaalta sertifioitu kolmas yritys suorittaa niille laadunvalvonnan.

Mutta tuotteilla on niin pitkä toimitusaika...

Kyllä ja ei. Jos vertaa, että tietyt tuotteet saa lähikaupasta muutamassa päivässä tai ne ovat jo siellä, niin kyllä. Ottaen huomioon, että jokainen yhteistilaus saapuu keskimäärin 8-10 viikossa ja myös paikallisissa myymälöissä toimitusaika on usein noin 30-35 arkipäivää, toimitusajoissa ei ole suurta eroa. Emme tietenkään saa unohtaa, että tuotteen hinta on myös kaksinkertainen tavallisen kaupan keskiarvoon verrattuna.

Miksi vain yksi tilaus voi tehdä kerrallaan?

Voit tilata kerralla vain yhden yhteistilaukseen kuuluvan tuotteen.

Syynä on osamaksusopimusten tekeminen ja yhteisten tilausten läpimeno/epäonnistuminen. Oletetaan esimerkiksi, että haluat ostaa tuolit ja sohvan samaan aikaan ja haluat ostaa osamaksussa. Nyt kuitenkin käy ilmi, että tuolien tilaus onnistui, mutta sohvatilauksia tuli tarvittavaa vähemmän, eikä yhteistilaus mennyt läpi.

Tämä tarkoittaa, että osamaksusopimus allekirjoitetaan kahdelle tilaukselle samanaikaisesti, joista toinen epäonnistuu.

Sekaannusten välttämiseksi ja osamaksusopimusten purkamisen tekemiseksi mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi, eri yhteistilauksiin osallistuvista tuotteista tulee tehdä erilliset tilaukset.

Voinko seurata, missä tuotteeni tällä hetkellä sijaitsee?

Kyllä, kun tavarat on lähettänyt valmistaja, kuljetusyritys antaa merikontille yksilöllisen seurantanumeron, jonka mukaan voit milloin tahansa tarkistaa interaktiivisesti, kuinka kaukana tilauksesi sisältävä kontti ja sitä kuljettava laiva tällä hetkellä sijaitsevat.

Miten tuotteen hinta muodostuu?

Tuotteen lopullinen hinta muodostuu 4 osasta:

  • Tuotteen hinta
  • Merikuljetukset
  • Verot
  • Käyttökulut

Kunkin elementin osuus vaihtelee jonkin verran tuotteiden välillä, koska se riippuu tuotteesta itsestään, tuotteen koosta (erityisesti kuljetuskustannuksiin vaikuttavista tekijöistä) ja muista tekijöistä. Siksi olemme lisänneet kunkin tuotteen alle kaavion, joka antaa yleiskuvan tuotteen hintakehityksestä.