Maksuehdot

Tavaroiden maksu:

  • Verkkopankkien kautta
  • Visa- tai Mastercard-kortilla
  • Perustuu sinulle lähetettyyn laskuun
  • Osta nyt – maksa myöhemmin
  • Jaa maksut kolmelle kuukaudelle
  • Pidemmälle ajalle: 3-60 kuukautta

Tilatut tavarat on mahdollista maksaa heti kätevästi verkkopankissa oston virallistamisen yhteydessä maksulinkin, Visan, Mastercardin tai sinulle sopivan osamaksun kautta. Maksulinkkien palveluntarjoaja on Montonio Finance UAB. Luottokorttimaksujen käsittelijä on Stripe inc. Voit maksaa euroissa, ja maksun suorittamisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus/lasku. Kaikki maksut hoitaa Montonio Finance.

Maksaminen tapahtuu verkkomme ulkopuolella suojatussa ympäristössä – verkkomaksuna maksettaessa kunkin pankin suojatussa ympäristössä ja luottokortilla maksettaessa Montonio Financen suojatussa ympäristössä. Meillä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus astuu voimaan, kun maksettava summa on saapunut käyttötilillemme. Verkkoympäristön omistaja on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä ja välittää erikseen maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot vastaavalle käsittelijälle Montonio Finance UAB.

Maksu erissä tai myöhemmin:
Osta nyt – maksa myöhemmin: tällä maksuvaihtoehdolla voit maksaa tavarat kuukauden kuluttua ilman lisäkuluja. 0 % korkoa, 0 € sopimuspalkkiota ja 0 € hallintokuluja.
Jaa maksut kolmelle kuukaudelle: maksat tavarat kolmessa yhtä suuressa osassa seuraavan kolmen kuukauden aikana. 0 % korkoa, 0 € sopimuspalkkiota ja 0 € hallintokuluja.
Pidemmälle ajalle: 3-60 kuukautta, korko alkaen 14,9 % saldosta.
Montonion kautta on mahdollista saada osamaksutarjous usealta lainanantajalta yhdellä pyynnöstä ja valita itsellesi sopivin. Pyydä osamaksua valitsemalla maksutavaksi Montonio, täytä luottohakemus ja allekirjoita halutessasi sopimus valitun luotonantajan kanssa. Montonion yhteistyökumppaneita ovat TF Bank AB:n Viron sivukonttori, Svea Finance AS ja IPF Digital AS.

Tuotetiedot ja hinnat
TilataanYhdessä-palvelun sähköisessä ympäristössä myytävien tavaroiden hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron 20 %. Tavaroiden hinnat eivät sisällä kotimaan tai kotimaan toimitusmaksua. Tavaran toimitusmaksun suuruus riippuu toimitusasiakkaan osoitteesta. Asiakas voi myös noutaa tavaransa AMV Logisticsin varastosta, Jüri Tehnoparkista. Tällöin paikalliskuljetusmaksua ei lisätä. Tellimekoos.ee pidättää oikeuden muuttaa tavaroiden hintoja ostohintojen muutosten mukaan. Jos teit tilauksesi ennen tuotteen hinnan muuttamista, sinua koskee tilausvahvistuksessa näkyvä hinta. Tilausprosessin sähköisessä ympäristössä jokaiselle tuotteelle on lisätietoa ja selvitys kuljetukseen tarvittavasta ajasta, joihin tulee tutustua tuotteen sopivuuden varmistamiseksi.